Services

Bogføring

Bogføring af virksomhedens bilag, løbende afstemning af banker, debitorer og kreditorer. Bogføringen kan foregå i virksomheden eller vi kan afhente bilagsmateriale. Vi laver også momsregnskab samt indberetning af moms til SKAT, herunder indberetning af salg af momsfrie ydelser via Listesystemet. Vi kan også stå for at sende faktura og kontoudtog.

Rapportering

Vi kan lave forskellige former for repporetring alt efter hvad behovet er. Nogle foretrækker at der laves en rapportering hver måned mens andre er tilfredse med at den kun laves hvert kvartal.

Lønadministration

Vi foretager løndkørsler hver måned på baggrund af indput fra ledelsen. Vi sørger for at der bliver indberette til e-indkomst, at der bliver udleveret lønseddler til medarbejderne. Søgning om refusion ved sygdom og ved barsel.

Årsafslutning

Vi sørger for at klargøre materialet til revisor, således at væsentlige poster er afstemt. Vi har gerne kontakt til revisor og kan også være behjælpelig med at finde én, da vi har kontakt til flere forskellige revisorer.

Bogføringsprogram

Vi har kendskab til de mest almindelige bogføringsprogremmer. Vi kan hjælpe med at vælge det rigtige progrem til jer og samtidig hjælpe med opsætningen af systemet så det passer til jeres virksomhed. Vi erbejder primært med Microsoft Dynamics C5, Microsoft Navision og e-conomic

Lønsystem

Til små og mellemstore virksomheder anbefaler vi lønsystemet fra Danløn. Vi har et indgående kendskab til dette lønsystem og kan hjælpem med opsætning og vedligeholdelse.